Over ons

Logement 't Oude Bierhuys

Sinds 2009 wonen en werken wij, Sanne en Geoffrey, aan de prachtige Vismarkt. Na een druk bestaan in een ander segment van de horeca, namen wij in 2009 dagcafé Sint John en het bovengelegen woonhuis over. Na bijna tien jaar van het uitzicht op de Vismarkt te hebben genoten, besloten wij in 2017 het woonhuis om te bouwen tot vier stijlvolle tweepersoons hotelkamers. We hebben inmiddels al veel gasten vaker mogen verwelkomen in ons kleinschalige hotel.

We vertellen je graag meer over Middelburg en omgeving en je kunt altijd bij ons terecht voor tips voor leuke restaurants, bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden.

Ontdek Middelburg en bekijk onze tips!

Logement 't Oude Bierhuys, Sint John, Vismarkt, Middelburg, overnachten, cafe, tosti, yoghurt ijs, koffie
Logement 't Oude Bierhuys, Sint John, Vismarkt, Middelburg, overnachten, cafe, tosti, yoghurt ijs, koffie

Sint John

Achter de kleine deur schuilt een schat aan authenticiteit, krakende planken, oude balken en een echte Mechelse stoof. Een mooi contrast is de jonge & vriendelijke bediening die je verwelkomt met de geur van vers gebrande koffie en een glimlach. Genieten kan je hier voor ontbijt en lunch, van een brede selectie thee’s, verschillende koffiebereidingen, tosties en ons yoghurtijs. Dit terwijl u geniet van het achtiende eeuwse pand zelf of zijn prachtige uitzicht over de oude vismarkt. Allemaal in het gezelschap van echte middelburgers, vaste gasten, studenten en spijbelaars. Een sfeer en het gebodene waar Sint John al veertig jaar bekend om staat.

Op het ruime terras kan je in de zomer in de zon of schaduw genieten van alle rust. Net even weg van de drukte in het centrum, onder oude lindes en kastanjes, ben je in het pure historische hart van Middelburg. Met op zijn tijd live muziek, kunst exposities en de befaamde antiekmarktjes is er reden te meer de oude vismarkt & Sint John te bezoeken.

Mocht u op zoek zijn naar een geschikte partner en/of een prachtige locatie voor uw bedrijfsborrel, verjaardag high tea of anders, dan staan wij graag voor uw klaar. Met meer dan voldoende ervaring zorgen wij ervoor dat uw initiatief een succes wordt om op terug te kijken.