Tweepersoons kamer

Max. Guests
2 Guests
Booking Nights
1 Min.
Bed Type
Double Bed
Area
20 m²

Tweepersoonskamer

Bij ons overnacht je in stijlvolle kamers gesitueerd op de eerste en tweede verdieping van twee monumentale panden in het centrum van Middelburg. De kamers met een antieke of vintage touch zijn van alle gemakken voorzien en hebben een riante badkamer. Daarnaast kan je gebruik maken van het gezamenlijke dakterras gelegen op het zuidwesten. In dagcafé Sint John, al 40 jaar een begrip in Middelburg, geniet je ’s ochtends van een heerlijk ontbijt.

Room Reviews

Merijn - Nederland

Super gastvrije ontvangst en fijn dat we ondanks onze vroege aankomst onze spullen kwijt konden. Mooi opgeknapte en smaakvol ingerichte ruime kamers met erg goed bed. Heerlijk gedeeld dakterras. Super lekker ontbijt.

Daan - België

Het vriendelijk personeel was echt een meerwaarde. De aparte ingang was leuk en je kon dus vertrekken en toekomen wanneer je wou. Verder was het bed en de smart tv wel leuk meegenomen. Super dicht bij het centrum. dikke aanrader!

Rony - België

WIFI werkte niet naar behoren maar dat was nu ook niet zo erg. Gezellige,mooie kamer. Ontbijt top. Gezellige omgeving. Heel lekker restaurant naast de deur (Basale)

Similar Rooms