Café Sint John

Café Sint John

Café Sint John, een begrip in Middelburg.

Achter de kleine deur schuilt een schat aan authenticiteit, krakende planken, oude balken en een echte Mechelse stoof. Een mooi contrast is de jonge & vriendelijke bediening die je verwelkomt met de geur van vers gebrande koffie en een glimlach. Genieten kan je hier van een brede selectie van theeën, verschillende koffiebereidingen, tosti’s en ons yoghurtijs. Dit terwijl u geniet van het achttiende-eeuwse pand zelf of zijn prachtige uitzicht over de oude vismarkt. Allemaal in het gezelschap van echte Middelburgers, vaste gasten, studenten en spijbelaars. Een sfeer en het gebodene waar Sint John al veertig jaar bekend om staat.

Op het ruime terras kan je in de zomer in de zon of schaduw genieten van alle rust. Net even weg van de drukte in het centrum, onder oude lindes en kastanjes, ben je in het pure historische hart van Middelburg. Met op zijn tijd live muziek, kunst exposities en de befaamde antiekmarktjes is er reden te meer de oude vismarkt & Café Sint John te bezoeken.

Mocht u op zoek zijn naar een geschikte partner en/of een prachtige locatie voor uw bedrijfsborrel, verjaardag high tea of anders, dan staan wij graag voor uw klaar. Met meer dan voldoende ervaring zorgen wij ervoor dat uw initiatief een succes wordt om op terug te kijken.

Beklim ook Abdijtoren de Lange Jan!